مواد لازم :
خرمالو يك كيلو
سركه 700گرم
گلپر 1 قاشق چايخوري
سياه دانه 1 قاشق چايخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه :
1- خرمالوهای درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد.
2- در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم.
3- گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.
4- ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.
:: موضوعات مرتبط:
انواع ترشي ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1261
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17